

Human Resources Forum AGENDA Thursday, June 3, 2021

Event webpage: https://hr.mcmaster.ca/events/spring-hr-forum/

Time	Length	Topic/Activity	Speaker(s)
10:00 a.m.	45 min	Welcome & HR Strategic Updates	Wanda McKenna (Chief Human Resources Officer) and Christine Costa and Stephanie Nicoll (HR Forum Planning Committee Members)
10:45 a.m.	5 min	Trivia Challenge	Kathleen Kirkoski and Emily Kiriakopoulos (HR Forum Planning Committee Members)
10:50 a.m.	10 min	Break	
11:00 a.m.	50 min	HR Review Updates	Roger Couldrey (Vice-President
		Learn about current progress on HR Review initiatives.	Administration) and HR Project Team Members
11:50 a.m.	10 min	DocuSign Overview	Carmalita Larkin and Laura McBride
		Learn about how you can use the DocuSign application for electronic signatures and contract/document management to support your HR processes.	(UTS partners)
12:00 p.m.	60 min	LUNCH BREAK	
		Optional Lunchtime Networking Session	
12:30 p.m.	30 min	Join us over lunch for an informal networking session that will enable you to connect with HR colleagues from across campus during a few rounds of speed meeting.	
1:00 p.m.	45 min	Exploring the Future of Work	Panel Moderator: Franca Berti-
		Join us for a panel discussion with external leaders to explore trends with the future of work. Guest panelists: Brett Leibsker, Interim AVP HR, University of Chicago Peggy Capitain, Senior Manager, Future of Work and Culture at RBC Jamie Bruno, Chief Transformational and Organization Culture Officer, Ontario Tech University	Bogojevic (Director, HR Strategic Partnerships & Initiatives)
1:45 p.m.	5 min	Stretch Break	Lee-Anne Wilson (Fitness & Wellness Coordinator)
1:50 p.m.	10 min	Break	<u>. </u>
2:00 p.m.	50 min	Planning for the Future of Work	Wanda McKenna (Chief Human
		Learn more about the Return to McMaster planning and join this interactive session to consider the key considerations to plan for the future of work at McMaster.	Resources Officer), Susan Mitchell (Director of Administration) and Kim Dej (Acting Vice-Provost, Faculty)
2:50 p.m.	10 min	Closing Remarks	Jesse Wilson (HR Forum Planning
		The winner of the photo contest will be announced along with additional prizes!	Committee Member) and Wanda McKenna (Chief Human Resources Officer)

For any questions or to discuss any accommodation requirements, contact Christine Costa, Organizational Development and Design Consultant, at costac5@mcmaster.ca.